Prijzen

Een wekelijkse Voetjebal sessie voor ouder en kind op zaterdag duurt 45 minuten en kost 10,00 euro (inclusief btw). Daarnaast betaalt u eenmalig 35 euro inschrijfgeld. Voor dat geld krijgt uw kind van ons een echt Voetjebal tenue, met shirt en broekje, dat hem of haar lid maakt van de Nationale ‘ Voetjebal-Club’.
 

Inschrijven gebeurt steeds voor een lesblok, waarbij u telkens voor het gehele blok (10 weken) vooruit betaalt. Wij werken met een automatische incasso. Het formulier voor de incasso ontvangt u zodra er plek is voor uw kind. Opzeggen dient uw schriftelijk te doen, 4 weken voor ingang van het nieuwe lesblok.
 

De sessies worden voornamelijk op zaterdagen gegeven. Inschrijven gebeurt via de gelijknamige webpagina op deze site. We zullen uiteraard proberen bij de locatiekeuze van de sessies zoveel mogelijk rekening te houden met uw woonplek.
 

Bij een teveel aan inschrijvingen hanteren wij een wachtlijst. Mochten wij u moeten teleurstellen, dan zullen wij er vervolgens alles aan doen om u zo snel mogelijk alsnog een plek in het programma te bezorgen.

PRIJS LESBLOK NAJAAR 2019/WINTERREEKS 2019

LESBLOK NAJAAR Den Bosch, Rosmalen, Berghem.
(10 lessen a 10,00 per les = €100,-)

Inschrijfgeld + tenue = €35,-

LESBLOK WINTERREEKS OSS
(10 lessen a 10,00 per les + €100,-)
Inschrijfgeld + tenue = €35,-

U betaald voor een heel lesblok, er zijn 11 lessen ingepland komt voor de Voetjeballers die een les gemist hebben zodat we je de toch de kans geven 10 lessen te voetjeballen.
Inschrijfgeld betaald u bij Voetjebal eenmalig!

Voetjebal Den Bosch

denbosch@voetjebal.com
06-48978333
Terug naar boven